Minimalistische &

duurzame kaarten

Hi there!

Leuk dat je hier bent! Studio Liefs Linne is net online, hierdoor kan het zijn dat je ergens een foutje ontdekt. Zou je zo vriendelijk willen zijn om deze even door te geven  via het contactformulier?

Ben je opzoek naar een persoonlijk ontwerp of cadeau? Dan ben je aan het juiste adres! Stuur gerust een bericht met hetgeen waar je naar opzoek bent en dan kijken we samen naar een ontwerp dat daarbij past.

Nieuwe kaarten

Happy Birthday kaart

Happy Birthday to you

Vanaf € 1,40 per kaart

Kaartenset basic

Kaartenset basic

Vanaf 6,99 per set

Ik mis je kaart

Ik mis je

Vanaf € 1,40 per kaart

Kaartenset geluk

Kaartenset positiviteit

Vanaf €6,99 per set

Het gezicht achter

Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de sportschool.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.

Producten

Zakje geluk kaartje

Gift set (t.w.v. €24)

Voor €14,99

Kaart laten ontwerpen

Kaartensets (t.w.v. €10)

Voor € 6,99 per set

Minimalistische en duurzame kaarten laten ontwerpen

Losse kaarten

Vanaf € 1,40

Giftset Studio Liefs Linne

Losse stickers en stickersets

Vanaf € 0,08 per sticker

Kaart sturen?

Wist je dat kaarten ook rechtstreeks naar iemand kan opsturen?
Tussen de producten staat ook het product 'Kaart opsturen'. Hier kan je zelf een kaart uitkiezen en vervolgens kan je bij het afrekenen aangeven welke tekst er in de kaart moet komen te staan.
En psst... Dit is het enige product waarbij je gratis verzending hebt, dus je hoeft niet boven de €15 te zitten en rekent enkel €2,95 hiervoor af. Wie ga jij een kaart opsturen?

Persoonlijk ontworpen kaarten

Studio Liefs Linne heeft kaarten voor elke gelegenheid. Mis je nog iets? Dan kunnen kaarten ook persoonlijk ontworpen worden.

Duurzaam

1 boom per €100

Voor Studio Liefs Linne is duurzaamheid erg belangrijk. Alle materialen zijn dan ook milieuvriendelijk.  Om het milieu te compenseren wordt er bij elke €100 aan bestellingen een boom geplant door mij, Linne, eigenaar van Studio Liefs Linne.

Productie

Alle kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt met groene energie. Dat betekent dat de de productie in een volledig op en een milieu verantwoorde manier verloopt. Voor meer informatie hierover kan je de pagina 'duurzaam' bekijken.

Kaarten

De kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal
en bevatten een FSC- en PEFC-keurmerk.

Daarnaast zijn de kaarten  biologisch afbreekbaar

Overige producten

De enveloppen die geleverd worden bij de kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier.
De chocola die gebruikt wordt in de giftset is vegan en de stickers zijn ook FSC gecertificeerd.