CV laten

ontwerpen

CV op maat

Naast het verkopen van kaarten bied Studio Liefs Linne ook verschillende ontwerp mogelijkheden aan. Waaronder het ontwerpen van een CV die perfect past bij het geen wat jij wilt uitstralen naar een bedrijf of organisatie. Samen gaan we in gesprek en zo kom ik te weten wat er allemaal op jouw CV moet staan en hoe jouw CV het beste kan weergeven wat jij in huis hebt en wie jij bent als persoon.

Persoonlijke kaarten laten ontwerpen

Wat houd het laten ontwerpen van een CV in?

In het begin stuur ik jou een vragenlijst waarin ik het een en ander van jouw al te weten kom. Vervolgens plannen we een gesprek in waarin ik alle wensen op papier zet en deels samen met jouw de CV al ontwerp. Vervolgens ga ik voor jou aan de slag.

Minimalistische en duurzame kaarten laten ontwerpen

Hoelang duurt het ontwerpen van een CV

Het ontwerpen zelf zal ongeveer een à twee werkdagen duren. In deze twee werkdagen ga ik voor jou aan de slag, bespreken we eventuele wijzigingen en word de CV helemaal ontworpen zoals jij zou willen

Prijs

Het ontwerpen van een CV kost ongeveer €75 inclusief BTW, dit hangt af van het type CV (een A4, meerdere bladzijdes en/of een QR code naar een video van jou).

Het gezicht achter

Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de sportschool.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.

Duurzaam

1 boom per €100

Voor Studio Liefs Linne is duurzaamheid erg belangrijk. Alle materialen zijn dan ook milieuvriendelijk.  Om het milieu te compenseren wordt er bij elke €100 aan bestellingen een boom geplant door mij, Linne, eigenaar van Studio Liefs Linne.

Productie

Alle kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt met groene energie. Dat betekent dat de de productie in een volledig op en een milieu verantwoorde manier verloopt. Voor meer informatie hierover kan je de pagina 'duurzaam' bekijken.

Kaarten

De kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal
en bevatten een FSC- en PEFC-keurmerk.

Daarnaast zijn de kaarten  biologisch afbreekbaar

Overige producten

De enveloppen die geleverd worden bij de kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier.
De chocola die gebruikt wordt in de giftset is vegan en de stickers zijn ook FSC gecertificeerd.