Kaart laten

ontwerpen

Op maat

Naast het verkopen van kaarten kan je een kaart ook speciaal voor jou, jullie of jouw bedrijf laten ontwerpen bij Studio Liefs Linne.  Samen met jullie kijk ik naar alle wensen en zetten we deze op papier. Hierbij kijken we naar welke kleuren er gebruikt gaan worden, maar ook welk lettertype bij jullie past en wat er op de kaart moet komen te staan. Vervolgens ga ik voor jou/jullie/jouw bedrijf aan de slag.

Kaarten laten ontwerpen en drukken

Persoonlijke kaarten laten ontwerpen

Wat houd het ontwerpen van de persoonlijke kaarten in?

We beginnen met een gesprek waarin ik alle wensen op papier zet en de eerste schetsen maak. Vanaf dat moment zal het vijf werkdagen duren voordat de kaart ontworpen is.

In die vijf werkdagen ga ik voor jou/jullie aan de slag, bespreken we eventuele wijzigingen en word de kaart helemaal ontworpen zoals jij/jullie willen.

Minimalistische en duurzame kaarten laten ontwerpen

Hoelang duurt het laten ontwerpen en drukken van de kaarten?

Het ontwerpen van een kaart zal ongeveer vijf werkdagen in beslag nemen. Vervolgens zal de kaart ook gedrukt worden. Dit zal ook ongeveer vijf werkdagen duren.

Houd dus rekening met minimaal 10 werkdagen, voordat je de kaarten in huis hebt.

Prijs

Het ontwerpen zelf is €100 exclusief BTW (hier komen de druk kosten nog bij op.
De drukkosten zullen afhangen van het type kaart en de hoeveelheid kaarten.)

Het gezicht achter

Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras, maar ook in de sportschool.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.

Duurzaam

1 boom per €100

Voor Studio Liefs Linne is duurzaamheid erg belangrijk. Alle materialen zijn dan ook milieuvriendelijk.  Om het milieu te compenseren wordt er bij elke €100 aan bestellingen een boom geplant door mij, Linne, eigenaar van Studio Liefs Linne.

Productie

Alle kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt met groene energie. Dat betekent dat de de productie in een volledig op en een milieu verantwoorde manier verloopt. Voor meer informatie hierover kan je de pagina 'duurzaam' bekijken.

Kaarten

De kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal
en bevatten een FSC- en PEFC-keurmerk.

Daarnaast zijn de kaarten  biologisch afbreekbaar

Overige producten

De enveloppen die geleverd worden bij de kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier.
De chocola die gebruikt wordt in de giftset is vegan en de stickers zijn ook FSC gecertificeerd.