Logo laten

ontwerpen

Op maat

Naast het verkopen van kaarten bied Studio Liefs Linne ook de mogelijkheid aan voor ontwerpen op maat, waaronder logo's. Samen met jullie kijk ik naar alle wensen en zetten ik deze op papier. Hierbij kijk ik naar de juiste kleuren en welk lettertype bij jouw bedrijf past . Vervolgens ga ik voor jouw bedrijf aan de slag.

Logo ontwerpen

Persoonlijke kaarten laten ontwerpen

Wat houd het ontwerpen van een logo in?

We beginnen met een gesprek waarin ik alle wensen op papier zet en de eerste schetsen van het logo maak. Vanaf dat moment zal het vijf werkdagen duren voordat het logo ontworpen is.

Minimalistische en duurzame kaarten laten ontwerpen

Hoelang duurt het ontwerpen van een logo?

In die vijf werkdagen ga ik voor jou/jullie aan de slag, bespreken we eventuele wijzigingen en word het logo helemaal ontworpen zoals jij/jullie willen.

Prijs

Een logo laten maken is €200 exclusief BTW. Meestal ontwerp ik een logo in combinatie met een huisstijl. Hiervoor heb ik een voordelig apart pakket t.w.v. €425 voor €349 exclusief btw.

Logo's

Logo 5
Middel 8Audioinstelingen
Logo Liefs Linne
Logo R&T

Het gezicht achter

Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de sportschool.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.

Duurzaam

1 boom per €100

Voor Studio Liefs Linne is duurzaamheid erg belangrijk. Alle materialen zijn dan ook milieuvriendelijk.  Om het milieu te compenseren wordt er bij elke €100 aan bestellingen een boom geplant door mij, Linne, eigenaar van Studio Liefs Linne.

Productie

Alle kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt met groene energie. Dat betekent dat de de productie in een volledig op en een milieu verantwoorde manier verloopt. Voor meer informatie hierover kan je de pagina 'duurzaam' bekijken.

Kaarten

De kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal
en bevatten een FSC- en PEFC-keurmerk.

Daarnaast zijn de kaarten  biologisch afbreekbaar

Overige producten

De enveloppen die geleverd worden bij de kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier.
De chocola die gebruikt wordt in de giftset is vegan en de stickers zijn ook FSC gecertificeerd.