Over mij

Een creatieve duizendpoot

Mijn naam is Linne. Ik ben een creatieve duizendpoot. Ik ben afstudeerstudent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen waarna ik als UX-researcher in loondienst hoop te gaan. Daarnaast ben ik ook ondernemer. Ik ben eigenaar van Studio Liefs Linne en ik ben eigenaar van Liefs Linne.

Met Studio Liefs Linne help ik ondernemers op het gebied van communicatie, media en ontwerp. Ik vind het fantastisch om met de kennis die ik heb vanuit mijn opleiding, maar ook vanuit cursussen, andere ondernemers te helpen.

Familie en vrienden kennen mij als een vrolijke positieve meid, die graag andere helpt. Ik kan me goed in die ander inleven en ze daardoor vaak helpen. Ook weten ze dat ik van gezeligheid houd, gedisciplineerd ben en een creatieve duizendpoot ben.

Bezigheden

Blogger

op LiefsLinne.nl

Actief op Instagram

@Liefs_Linne

Eigenaar van

Studio Liefs Linne

Afstudeerstudent

Interaction Design

Het gezicht achter

Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de sportschool.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.