Over Studio

Liefs Linne

Het gezicht achter...

Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de sportschool. Wil je mij persoonlijk beter leren kennen dan raad ik je aan een kijkje te nemen op mijn blog www.liefslinne.nl.

Studio Liefs Linne

Studio Liefs Linne is tot stand gekomen nadat de eerste kaart was ontworpen om zorgmedewerkers te bedanken in de coronaperiode. Ik vond dit zo leuk om te doen dat ik hiermee door ben gegaan en vervolgens de eerste 4 kaarten heb ontworpen. Dit sloeg goed aan en ik besloot meer kaarten te gaan ontwerpen.

Studio Liefs Linne is een klein bedrijf dat is opgestart in april 2020. Door middel van een kaart kan je iemand ontzettend blij maken, herkenning bieden of juist dat ene duwtje in de rug geven. Met een voorliefde voor kaarten, omdat ik vind dat echte post leuker is dan een berichtje begon ik aan de eerste kaarten. Persoonlijk vind ik duurzaamheid erg belangrijk. Vandaar ook dat de materialen waar ik gebruik van maak gerecycled zijn.

Persoonlijk

Studio Liefs Linne heeft kaarten voor elke gelegenheid. Mis je nog iets? Dan kunnen kaarten ook persoonlijk ontworpen worden. Wil je je kaart rechtstreeks naar iemand toesturen? Ook dit kan. Vermeldt dit dan even bij de opmerking wanneer je de kaart betaalt. Uiteraard wordt de kaart dan extra leuk opgestuurd!