_IMG4686

UGC

User Generated Content

Nederland

UCG creator, Blogger & Designer

UGC creator

Met User Generated Content maakt een gebruiker content creator video's en/of foto's die een bedrijf kan gebruiken voor campagnes, advertenties en websites.
Zelf heb ik jaren ervaring als content creator en help ik jullie graag verder.

Statistieken

IMG_0348
IMG_0353
IMG_0350
IMG_0347

Het proces

Little chat

Zodra er contact is opgenomen door te mailen naar contact@liefslinne.nl of door het contactformulier in te vullen reageer ik binnen een paar uur

Voorstel

Mocht het gelijk duidelijk zijn wat de wensen zijn dan slaan we deze stap over en stuur ik gelijk het contract op.

Mocht het nog onduidelijk zijn wat jullie zoeken dan doe ik een voorstel. Zodra hier akkoord op is in de mail zal ik ook direct een contract sturen.

Contract

Zodra het contract is ondertekend gaat mijn tijd in 😉 of kunnen de producten die aan bod komen in de content opgestuurd worden.
Binnen de beloofde tijd zal de content aangeleverd worden. Mochten er dan nog revisies nodig zijn zorg ik hiervoor.

1/2 Betaling

Bij het ondertekenen van het contract hoort ook de eerste helft van de betaling. De tweede helft komt pas zodra de content is goedgekeurd door jullie.

Briefing

Nadat het contract is getekend zorgen we ervoor dat we contact hebben om een briefing op te stellen, zodat alle wensen op papier staan.

Hierin bespreken we wat ik precies ga opleveren, welke wensen jullie hebben en alle elementen zoals het script en welke tekst er in beeld komt

1e versie

Zodra er een script ligt kan ik aan de slag gaan en lever ik de content zo snel mogelijk aan. Ik zal een eerst versie delen en jullie kunnen daar nog feedback op geven. Mocht het dan helemaal in orde zijn zal de final versie opgestuurd worden.

2/2 Betaling

Nadat de content helemaal af is zal de tweede helft van de betaling volgen. Zodra deze is betaald wordt de content opgestuurd zonder watermerk.

Final versie

Alles is geregeld en de content wordt opgestuurd in de juiste formaten. Klaar voor gebruik!

Your turn

Als laatste is het dan alleen aan jullie om de content te plaatsen in advertenties, op websites of op jullie socials

Reviews

Wij hebben een super ervaringen gehad met deze samenwerking en dit willen we graag delen! Vanaf het begin was het duidelijk dat we op dezelfde golflengte zaten. Het contact verliep soepel en snel.

De content die is geproduceerd was perfect aansluitend op onze uitstraling als bedrijf zijnde. Het was duidelijk, interessant en je behield je interesse in het stuk. Het was duidelijk dat er veel moeite en creativiteit in de content was gestoken en dat was echt te merken aan het resultaat.

Wat ik ook heel fijn vond, was dat er duidelijke afspraken werden gemaakt en dat die ook werden nagekomen. Er werd altijd snel gereageerd op vragen en feedback, dus we konden het project echt samen tot een succes maken.

Als je op zoek bent naar een leuke samenwerking met goede resultaten, kan ik deze zeker aanbevelen! Ik kijk er echt naar uit om in de toekomst weer samen te werken en nog meer geweldige content te produceren.

- Grace is Green

Het gezicht achter Studio Liefs Linne

Hi! Ik ben Linne. Blogger, content creator en ondernemer.

Sinds 2015 blog ik op mijn eigen blog Liefs Linne en sinds 2019 ben ik ook actief op Instagram. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de tuin.

Na vele jaren ervaring met maken van content richt ik mij voornamelijk nu op UGC (User Generated Content).

Het mooie hieraan is dat ik met een hoop verschillende bedrijven in contact mag komen. Ik mag met ze sparren en content maken op een manier die bij hun aansluit. Iets waar ik mijn creativiteit goed in kwijt kan.

Dus mocht jij hiernaar opzoek zijn neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.

Prijzen

Alle content wordt geleverd in 3 tot 5 dagen afhankelijk van het type content

Video

1 UGC video        €   80,-

3 UGC video's     € 230,-

5 UGC video's     € 375,-

10 UGC video's    € 650,-

Foto

2 UGC Foto's   € 50,-

5 UGC Foto's   € 110,-

7 UGC Foto's   € 150,-

10 UGC Foto's  € 200,-

Extra mogelijkheden

Extra Hook / CTA      € 25,-

Every +15 seconds  € 20,-

RAW Footage           € 50,-

Extra user rights      € 50,-

 

Alle video's zijn 1 - 30 seconden lang, worden geleverd in het formaat 9:16 met inclusief tekst, voice-over, editing en 2 revisies. De content is te gebruiken voor 50 dagen.

Alle foto's worden aangeleverd in twee bestandsgroottes zodat ze overal voor te gebruiken zijn, inclusief bewerking en 1 revisie. Er is ook keuze ui verticaal of horizontaal formaat. De content is te gebruiken voor 50 dagen.

Contact

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.