Visitekaartje laten

ontwerpen

Ontwerp op maat

Naast het verkopen van kaarten bied Studio Liefs Linne ook de mogelijkheid aan om een CV, visitekaartje, website, logo en/of huisstijl te laten ontwerpen. Een visitekaartje kan al binnen 24 uur ontworpen worden. Dit omdat ik in sommige gevallen alleen het logo nodig heb en een aantal gegevens.

Visitekaartje ontwerpen en drukken

Persoonlijke kaarten laten ontwerpen

Wat houd het ontwerpen van de persoonlijke visitekaartje in?

Tijdens het ontwerpen van een visitekaartje doorloop ik samen met de klant altijd een aantal stappen. In eerste instantie deelt de klant het logo en de bedrijfsgegevens en vervolgens ga ik in gesprek met de klant om een visitekaartje te ontwerpen die aansluit bij het logo en de huisstijl van het bedrijf.

Minimalistische en duurzame kaarten laten ontwerpen

Hoelang duurt het ontwerpen en drukken van de visitekaartjes?

Afhankelijk van wanneer jij kan, kan het dus zijn dat een visitekaartje al binnen 24 uur ontworpen is. Hierna hoeft het alleen nog gedrukt te worden! Dit neemt gemiddeld drie werkdagen in beslag.

Houd dus rekening met minimaal 4 werkdagen, voordat je de visitekaartjes in huis hebt.

Prijs

Het ontwerp zelf kost €75 exclusief BTW (hier komen de druk kosten nog bij op.
De drukkosten zullen afhangen van het type visitekaartje en de hoeveelheid visitekaartjes.)

Het gezicht achter

Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de sportschool.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.

Duurzaam

1 boom per €100

Voor Studio Liefs Linne is duurzaamheid erg belangrijk. Alle materialen zijn dan ook milieuvriendelijk.  Om het milieu te compenseren wordt er bij elke €100 aan bestellingen een boom geplant door mij, Linne, eigenaar van Studio Liefs Linne.

Productie

Alle kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt met groene energie. Dat betekent dat de de productie in een volledig op en een milieu verantwoorde manier verloopt. Voor meer informatie hierover kan je de pagina 'duurzaam' bekijken.

Kaarten

De kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal
en bevatten een FSC- en PEFC-keurmerk.

Daarnaast zijn de kaarten  biologisch afbreekbaar

Overige producten

De enveloppen die geleverd worden bij de kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier.
De chocola die gebruikt wordt in de giftset is vegan en de stickers zijn ook FSC gecertificeerd.