Website laten

ontwerpen

Een website op maat

Naast het verkopen van kaarten bied Studio Liefs Linne ook de mogelijkheid aan om een CV, visitekaartje, website, logo en/of huisstijl te laten ontwerpen. Een website kan voor veel stress zorgen bij mensen. Zelf ben ik jaren geleden in de stof gedoken en spreek ik uit ervaring als ik praat over de nodige aanschaf als een domeinnaam en hosting. Daarnaast studeer ik Interaction Designer en kan ik mij dus goed richten op het geen wat jouw website nodig heeft.

Een website laten ontwerpen

Persoonlijke kaarten laten ontwerpen

Wat houd het ontwerpen van een website in?

Om ervoor te zorgen dat de website aansluit bij al jouw wensen en bij de uitstraling die je bedrijf moet hebben doe ik van tevoren een klein onderzoek. Dit onderzoek zal bestaan uit een aantal vragen. Zo ben ik benieuwd naar jouw logo en huisstijl, maar ook naar wat je doelen zijn en ik zal je vragen een moodboard te delen. Zo kan ik goed inspelen op de behoefte van zowel jouw doelgroep als jijzelf.

Dit doen we overigens stap voor stap samen, dus maak je niet druk over alles wat erbij komt kijken. Ik neem je hierin mee, maar zo weet je een beetje wat je te wachten staat.

Minimalistische en duurzame kaarten laten ontwerpen

Hoelang duurt het ontwerpen van een website?

Het ontwerpen van een website zal ongeveer vijf werkdagen in beslag nemen. Dit hangt overigens wel af de wensen van de website, het aantal pagina's, maar ook hoe snel het contact verloopt. Gedurende het ontwerp hebben we ongeveer 5 keer contact.

Aan het begin om alle wensen samen op papier te zetten en ervoor te zorgen dat ik weet wat er allemaal op de website moet komen. Vervolgens voor de eerste globale schetsen, het derde gesprek zal zijn om kleuren en lettertypes te bespreken. Bij het vierde gesprek krijgt de website al een beetje vorm en bij het vijfde gesprek maken we samen de laatste aanpassingen.

Prijs

Het ontwerp zelf kost €250 exclusief BTW (Vervolgens is het een mogelijkheid om door mij ook de website te laten bouwen of deze zelf te bouwen met eventuele hulp van mij)

Het gezicht achter

Hi! Ik ben Linne. Student, blogger en ondernemer. Sinds 2017 studeer ik Interaction Design. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in de sportschool.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.

Duurzaam

1 boom per €100

Voor Studio Liefs Linne is duurzaamheid erg belangrijk. Alle materialen zijn dan ook milieuvriendelijk.  Om het milieu te compenseren wordt er bij elke €100 aan bestellingen een boom geplant door mij, Linne, eigenaar van Studio Liefs Linne.

Productie

Alle kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt met groene energie. Dat betekent dat de de productie in een volledig op en een milieu verantwoorde manier verloopt. Voor meer informatie hierover kan je de pagina 'duurzaam' bekijken.

Kaarten

De kaarten van Studio Liefs Linne zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal
en bevatten een FSC- en PEFC-keurmerk.

Daarnaast zijn de kaarten  biologisch afbreekbaar

Overige producten

De enveloppen die geleverd worden bij de kaarten zijn gemaakt van gerecycled papier.
De chocola die gebruikt wordt in de giftset is vegan en de stickers zijn ook FSC gecertificeerd.