Website laten

ontwerpen

Website op maat

Een website kan voor veel stress zorgen bij ondernemers. Zelf ben ik jaren geleden in de stof gedoken en spreek ik uit ervaring als ik praat over de nodige aanschaf als een domeinnaam en hosting. Daarnaast is het fijn als de website goed aansluit bij wat jij hebt te bieden voor jouw klanten. Samen kijken we hiernaar en bouwen we stap voor stap de website op.

 

Een website laten ontwerpen voor ZZP'ers

Persoonlijke kaarten laten ontwerpen

Wat houd het ontwerpen van een website in?

Om ervoor te zorgen dat de website aansluit bij al jouw wensen en bij de uitstraling die je bedrijf moet hebben doe ik van tevoren een klein onderzoek.

Dit onderzoek zal bestaan uit een aantal vragen. Zo ben ik benieuwd naar jouw logo en huisstijl, maar ook naar wat je doelen zijn en ik zal je vragen een moodboard te delen. Zo kan ik goed inspelen op de behoefte van zowel jouw doelgroep als jijzelf.

Dit doen we overigens stap voor stap samen, dus maak je niet druk over alles wat erbij komt kijken. Ik neem je hierin mee, maar zo weet je een beetje wat je te wachten staat.

Minimalistische en duurzame kaarten laten ontwerpen

Hoelang duurt het ontwerpen van een website?

Het ontwerpen van een website zal ongeveer vijf werkdagen in beslag nemen.

Dit hangt overigens wel af de wensen van de website, het aantal pagina's, maar ook hoe snel het contact verloopt.

Om in het begin alle wensen op papier te krijgen plan ik vaak een (online) meeting in. Daarna is er nog regelmatig contact. Na de eerste opzet neem ik bijvoorbeeld altijd contact op. vervolgens ga ik weer aan de slag. Afhankelijk van hoe complex de website is hebben we dan nog 1 of meerdere keren contact.

Wat zijn de kosten die komen kijken bij het laten maken van een website?

Dit verschilt. Zo hangt het af welke hosting je kiest wat de maandelijkse kosten zullen zijn.
Het ontwerpen van een website kan bij mij al vanaf €299 exclusief BTW. Het bouwen is ook een mogelijkheid. Afhankelijk van de grote van de website kost dit €250 excl btw.

Het gezicht achter

Hi! Ik ben Linne. Blogger en ondernemer. Sinds 2022 ben ik afgestudeerd als Interaction Designer. Dit houdt in dat ik producten en interacties ontwerp waarbij menselijk gedrag beïnvloeden of gestimuleerd wordt. In mijn vrije tijd vind je mij in het bos, op het terras of in het zwembed, ik doen namelijk aan wedstrijdzwemmen.

Het mooie aan mijn vakgebied is dat ik met een hoop verschillende mensen in contact mag komen. Ik mag ze leren begrijpen om vervolgens te mogen helpen met hetgeen waar ze tegenaan lopen, hulp bij nodig hebben of gewoon even over willen sparren.

Offerte aanvragen

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.